HOLY PERFECTING PRESSED POWDER

Rp. 175.000

7 reviews

Holy Perfecting Pressed Powder is a weightless powder foundation with medium-full coverage to conceal the imperfection and evens out skin tone without looking cakey. The oil-free formula in this product can control excess sebum on the face. It is also enriched with Squalane Oil to maintain skin moisture throughout the day. Its compact case makes it easy to touch up your makeup everywhere.

How to use:
Apply Holy Perfecting Pressed Powder after using moisturizer. Put it on evenly all over your face and neck with a default sponge to get full coverage. For lighter coverage, use a face brush to apply on your face.

Shade:
  • Febe: Light color with neutral undertones
  • Aurora: Natural color with neutral to warm undertones
  • Maia: Medium color with warm undertones
FEBE

Talc, Titanium Dioxide, Silica, Triethylhexanoin, Squalane, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane

May Contain: CI 77019, CI 77492, CI 77491, CI 77499

AURORA

Talc, Titanium Dioxide, Silica, Triethylhexanoin, Squalane, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Methicone

May Contain: CI 77019, CI 77492, CI 77491, CI 77499

MAIA

Talc, Titanium Dioxide, Silica, Triethylhexanoin, Squalane, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Methicone, Triethoxycaprylylsilane

May Contain: CI 77019, CI 77492, CI 77491, CI 77499
Logo Halal MUI Logo Cruelty Free Logo Sulfate Free Logo Paraben Free Logo Alcohol Free

YOU MAY ALSO LIKE TO BUY


REVIEWS

REVIEWS (7)

100% recommend this product (7 out of 7)

5 Star

June 11, 2020


Sheryl Louis

This powder can go with any ocassion

First impression produk ini memiliki packaging yang super duper fancy, simple, but elegant. Have a smooth texture, and a bit of coverage. PLUS POINT - tekstur nya super lembut dan smooth - ada coverage - ada cermin pada packaging - packaging oke MINUS POINT - shades yg terang masih agak terlalu kuning

YES I RECOMMEND THIS PRODUCT

WAS THIS REVIEW HELPFUL?

{{ yes }}
{{ no }}

June 09, 2020


Natasha

HIGH COVERAGE

Suka banget sama produk ini. Mulai dari packaging aja, udah keliatan kalau produk ini berkualitas premium. Tempat sponge dan produk terpisah jadi lebih higienis. Suka banget teksturnya yang halus dan lembut tapi tetap memberikan coverage yang oke. Kulit jadi keliatan smooth banget setelah pakai iniiii. Terus lumayan tahan lama jg 👌🏻 Warnanya match banget sama skintone aku

YES I RECOMMEND THIS PRODUCT

WAS THIS REVIEW HELPFUL?

{{ yes }}
{{ no }}

May 30, 2020


Lidya Monica P

Compact Powder dengan Packaging Mewah dan Kualitas Juara

Honestly aku jatuh cinta pada pandangan pertama liat packaging nya super elegan dan mewah!! Claim tanpa cakey nya aku setuju bangetttt super bagus dan bikin makeup tambah flawless ketahanan nya oke cukup nahan minyak dibagian hidungku yg oily ini iloveit!!!💖

YES I RECOMMEND THIS PRODUCT

WAS THIS REVIEW HELPFUL?

{{ yes }}
{{ no }}

May 19, 2020


Grace Hany

Stay Matte!

suka banget sm produk ini, seharian bisa stay matte. Warna wajah jadi ngga belang2! :)

YES I RECOMMEND THIS PRODUCT

WAS THIS REVIEW HELPFUL?

{{ yes }}
{{ no }}

May 18, 2020


Regina Bundiarti

Bagus banget!

Pertama dari packagingnya, jujur cantik banget sih dan compact buat bawa kemana2. Untuk tekstur produknya sendiri, aku suka. Dia bener2 nahan minyak dan lumayan nutupin garis halus di mukaku. Kalo sponge nya sih, sama seperti pada umumnya yaa hehe

YES I RECOMMEND THIS PRODUCT

WAS THIS REVIEW HELPFUL?

{{ yes }}
{{ no }}

May 15, 2020


Hamida

Good product

Btw ini produk lokal tapi sebagus itu, lagi lagi aku jatuh cinta sama packagingnya, nah powder ini tuh medium to full coverage, bisa nutupin noda noda diwajah dan menyamarkan garis halus tanpa ngebuat cakey gitu, dan juga nutup pori pori, nahan minyak juga buat seharian.

YES I RECOMMEND THIS PRODUCT

WAS THIS REVIEW HELPFUL?

{{ yes }}
{{ no }}

May 12, 2020


Dessy F

Bagus produknya

Ini aku kira bedak compact biasa awalnya , ternyata pas udah dipakai ada efek foundationnya tebel , dan coverage utk pori2 kita !! Bagus !! Love !!!

YES I RECOMMEND THIS PRODUCT

WAS THIS REVIEW HELPFUL?

{{ yes }}
{{ no }}