HOLY FLAWLESS BB CUSHION SPECIAL VOL 2

Rp. 225.000

4 reviews

Curated items of one of our best-selling products and its complement to make you look and feel your absolute best of your inner goddess in any given situation. Holy Flawless BB Cushion Special contains:
 
Holy Flawless BB Cushion 
Buildable, medium-to-full coverage, satin finish, skincare-infused formula with Green Tea Extract and Hyaluronic Acid (HA).
Green Tea Extract
  • Antioxidant against free radicals
  • Control sebum production
  • Antibacterial agent for treating acne and unclogging pores
  • Plant-based photoprotective agent against the UV radiation exposure
Hyaluronic Acid (HA)
  • Give hydration to the skin
  • Stimulates collagen production to reduce and prevent the signs of aging and pigmentation issues for smoother and plump skin.
 
Special Puff
The first local brand that has a special design cushion puff. With a rubycell material, this cushion puff does not absorb a lot of product and helps to apply makeup perfectly and evenly on the skin.
Water, Dimethicone, Isododecane, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Synthetic Fluorphlogopite, Cyclopentasiloxane, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Pentylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Silica Dimethyl Silylate, Nylon-12, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Zinc Oxide, Phenoxyethanol, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Acrylates/Polymethylsiloxymethacrylate Copolymer, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Chloride, Disteardimonium Hectorite, PEG-10 Dimethicone, Aluminum Hydroxide, Camellia Sinensis Leaf Extract, BHT, Hydrogen Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Propylene Carbonate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid
  
 May Contain:  CI 77492, CI 77491, CI 77499
Logo Halal MUI Logo Cruelty Free Logo Sulfate Free Logo Paraben Free Logo Alcohol Free

YOU MAY ALSO LIKE TO BUY


REVIEWS

REVIEWS (4)

100% recommend this product (4 out of 4)

5 Star

July 04, 2021


Novyta Auliyafadhilah

produk rekomendasi bgt

teksturnya satin finish, setelah diset dengan bedaknya yg juga halus dan ngecover, tinggal semprot setting spray, voila! ga geser. coveragenya sih light to medium ya, bukan full lah, medium paling maksimal, tapi itu dia seninya si cushion ini, enhancing kulit kita. mantul banget tapi buat kondangan atau wisuda 😍

YES I RECOMMEND THIS PRODUCT

WAS THIS REVIEW HELPFUL?

{{ yes }}
{{ no }}

June 19, 2021


Agustina Nadeak

holy grail

cushionnya ringan banget dan ga transfer kalau pakai masker

YES I RECOMMEND THIS PRODUCT

WAS THIS REVIEW HELPFUL?

{{ yes }}
{{ no }}

June 14, 2021


Safira Az-zahra

bagus

packagingnya lucu banget, suka banget sama artnya

YES I RECOMMEND THIS PRODUCT

WAS THIS REVIEW HELPFUL?

{{ yes }}
{{ no }}

June 10, 2021


Diyah

PUFF WITH EKSKLUSIF DESIGN💜

📦 Packaging and Puff Liat deh goddess, Packaging nya beda🤭 Jadi besok tanggal 25 May itu @lookecosmetics launching Holy Cushion BB Cushion Special Vol 2. Bisa kalian liat,box dan puff nya ber-design looh❤️ And you know what ini cushion PERTAMA DI INDONESIA dengan puff design👍🏻 puff nya ini pake bahan rubycell, yang bikin puff nya ga nyerep banyak cushion&gampang diapply dalam sekali tap². ✨Klaim lainnya - mampu menahan minyak berlebih - oily acne prone friendly - minim transfer - puff sedikit menyerap cushion - tahan lama & ringan - coverage nya juara Kulit mukaku itu selalu ngerasa berat setiap kali make up'an. Tp asli deh, pas pake cushion ini tuh ga berasa🥺 ✨Shade and Coverage Kali ini aku mau share pemakaian Holy BB Cushion shade Clio Again, aku mau bilang puff nya ini super nyamam dipake. Lembut, tap dikit aja udh dapet banyak cushion. Cushionnya gampang diapply (pastiin kulit kalian lembab ya biar ga crack dan nempel) kalau aku, Sebelum apply cushion nya ini bener² mantiin kulit aku tuh udah terhidrasi dengan baik. Sebelum pake cushion nya aku apply priming water biar cushion nya nnti makin POLLLL👍🏻 Dan setelah step make up nya selesai juga aku pake lagi priming waternya.

YES I RECOMMEND THIS PRODUCT

WAS THIS REVIEW HELPFUL?

{{ yes }}
{{ no }}